Відомий український співак Laud засвітився в компанії відомої красуні і зірки "Жіночого кварталу" Лєри Товстолєс.

Після того як Laud був відсторонений від участі в Національному відборі на Євробаченні-2022 у нього не було часу сумувати, адже він з головою занурився в роботу і написання нових композицій.

Фото:  instagram \\ laud_vk
Фото: instagram \\ laud_vk

До того ж молодому виконавцю вдалося засвітитися в компанії зірки "жЖночого кварталу". Відповідними кадрами співак поділився на своїй сторінці в соцмережі Instagram в розділі stories.

Фото:  instagram \\ laud_vk
Фото: instagram \\ laud_vk

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На опублікованих кадрах можна побачити, як Laud і Лєра Товстолєс сидять в студії звукозапису і слухають ритмічну музику. Видно, що їм дуже добре в компанії один одного, адже вони виглядають дуже щасливими.

Фото:  instagram \\ laud_vk
Фото: instagram \\ laud_vk

Laud все ж вирішив не розкривати над чим же працюють вони разом з Лєрою. Ймовірно дівчина допомагала йому в одній з пісень або ж красуня просто стала його музою. Також можливо Laud виступить в одному з концертів "Жіночого кварталу" і вони разом з дівчиною обговорювали деталі номера.

Відео можна подивитися тут.

Нагадавши, Національний відбір на Євробачення: чим дивуватимуть "східзахід", Roxolana, ANTSYA, Cloudless. Претенденти на участь у Євробаченні від України почали представляти свої пісні

Раніше Знай писав, зірка "жіночого кварталу" Лера Товстолес згадала себе в ТМПУ і "завиляла" попою на подіумі: "як повернутися?. Валерія Товстолес поділилася кількома фотографіями і відео

Також Знай повідомляв, зірка "жіночого кварталу" знайшла собі багатенького дідуся в особі Стаса Боклана: "Він моя квартира, у мене дуже мало грошей"