З'явилася інформація, що український захисник хіхонського "Спортінга" Василь Кравець на території Іспанії потрапив в аварію. До слова, спортсмен зміг самостійно після ДТП вийти з авто і зняти все на камеру.

Про це стало відомо завдяки новій публікації 24-річного футболіста в TikTok.

ДТП з Василем Кравцем, скріншот: TikTok
ДТП з Василем Кравцем, скріншот: TikTok

Василь Кравець опублікував ролик, в якому показав пошкодження свого автомобіля. На відео він каже, що збив кабана, який у нічний час перебігав дорогу.

ДТП з Василем Кравцем, скріншот: TikTok
ДТП з Василем Кравцем, скріншот: TikTok

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Зима буде без світла: тривожний прогноз Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Нагадаємо нашим читачам, що Василь Кравець - вихованець львівського футболу. До Іспанії він перебрався в 2017 році. В "Спортинг" українець перейшов минулого літа.

У нинішньому сезоні захисник зіграв на клубному рівні 26 матчів, забив один гол і зробив дві результативні передачі. Василь вже викликався до збірної України, але за неї поки так і не дебютував.

На жаль, дане ДТП далеко не перше за останній час, яке трапляється з зірками українського футболу. Нещодавно в страшній аварії в місті Одеса на київській трасі загинула дружина українського футболіста Олега Данченка, гравця клубу "Зоря" Вікторія.

За інформацією копів, автомобіль KIA Cerato при повороті наліво зіткнувся з автомобілем Mercedes, що рухався йому назустріч. Дівчина за кермом Mercedes загинула на місці від отриманих травм.

Раніше повідомляли, Андрій Ярмоленко повернувся до лав "Динамо", щоб заспокоїти українців: "Це дійсно круто".

Як повідомляв Знай.uа, перемога на останніх хвилинах і антирекорд від Мессі: як пройшов матч Ліги чемпіонів між ПСЖ і Реал Мадрид.

Знай.uа писав, Владу Седан готові взяти навіть з "причепом" від Олександра Зінченка: "Можу замінити і як слід відтр*хати".