Стало відомо про те, що сестра Жанна Фріске Наталія оголосила радісну новину. Дівчина чекає довгоочікуваної дитини.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої є. Регулярно вона радує користувачів новим контентом.

Примітно, що чутки про це ходили досить давно, і ось тільки зараз інформація підтвердилася.

"Довго я приховувала свій Всесвіт від чужих очей 🙏 🏽 не хотіла його ні з ким ділити, але наша улюблена "преса" не може жити спокійно, і потрібно обов'язково влізти своїми брудними мовами, і все зіпсувати️ ️ "спасибі" їм за це! Все перевернули з ніг на голову ☺ ️ нічого не знаючи, пишуть таку нісенітницю ☺ ️ ну та Бог їм суддя, їм же теж треба на щось жити ☺ ну що ж, вже приховувати немає сенсу ☺ ️ ☺ " - йдеться в повідомленні під постом.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Справа в тому, що не так давно в мережі з'явилася інформація про те, що Наталя була в центрі ЕКО. Там же таку процедуру проходила її сестра.

Саме після гормональної терапії у Жанни Фріске і почалися проблеми зі здоров'ям, які призвели до летального результату.

"Так, я чекаю малюка🙏 🏽 і я шалено щаслива ❤ ️ я довго чекала цього чудового подарунка 🙏 🏽 🙏 🏽 🙏 🏽 і дуже оберігала свого малюка від чужих очей. Обов'язково розповім все, але трохи пізніше😊 а поки про фото😍" - йдеться в повідомленні під постом.

До слова, кілька років тому Наталія Фріске вже була вагітна, і дізналася про це всього за два дні до смерті сестри. Вона відразу ж хотіла про це їй розповісти, але лікарі не пустили її в палату. На жаль після похорону і пережитого стресу стався викидень.

І ось, через 7 років вона знову вагітна, і шанувальники переживають, щоб історія не повторилася.

А ось для сім'ї поява малюка стане справжнім порятунком, адже з сином Жанни Фріске і Дмитра Шепелєва бачитися у них можливості немає.

Нагадаємо, що сестра Жанни Фріске не посоромилася вийти на концерт в образі і речах покійної артистки

Раніше повідомлялося, що сестру-копію Жанни Фріске атакувала підступна болячка, красуня не може відкрити рот

Також, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв випав з життя після власного дня народження