Наші читачі пам'ятають, що популярна російська співачка Жанна Фріске пішла з життя через важке захворювання ще влітку 2015 року. З того часу було багато новин про її вдівця і телеведучого Дмитра Шепелєва, проте про її сестру 35-річну Наталію ми чуємо тільки пару раз на рік.

Нещодавно стилістка вирішила опублікувати звернення до своїх знайомих і підписників, в якому поділилася дуже відвертою інформацією.

Про це стало відомо завдяки новій серії Stories Наталії Фріске в мережі Instagram.

Наталя Фріске, скріншот: Instagram
Наталя Фріске, скріншот: Instagram

"Привіт, мої хороші. Ну що? Всі хворіють, всі злягли. Хтось вже виболівся, хтось тільки починає. У мене мамка звалилася сьогодні, трималася три дні, поки я хворіла. Мабуть все таки я її заразила. Лікарі звичайно у нас, мене вражають. Я прийшла до них три дні тому, кажу - У мене сильний кашель і задишка, а вони кажуть - Ну нічого, дочекайтеся ПЛР-тест, - дочекалася, негативний. Каже - Ну у вас через горло кашель. Я кажу, як кашель може бути через горло.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Ось зараз я так накашлялася, зірвала голос, не можу розмовляти. І напади починаються вночі. Зараз їду знову в поліклініку. Бо зараз живу за містом не можу викликати до себе додому лікаря. Температуру хоч збила. Востаннє я так хворіла, напевно, році в 2018-му. Щоб прям з температурою, щоб так прям лихоманило, що зуби б'ють один об одного.", - розповіла Наталя.

Наталя Фріске, скріншот: Instagram
Наталя Фріске, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, найкраща подруга Жанни Фріске висловилася про пісні покійної співачки через 7 років після її смерті: "Боляче слухати, не люблю".

Як повідомляв Знай.uа, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв показав, чого варті п'ять хвилин тиші для батьків: "Ось чому у мене немає квітів".

Знай.uа писав, вдівець Жанни Фріске Дмитро Шепелєв випав з життя після власного дня народження: "Ви забули забрати дітей...".