Нове шоу "Ігри талантів", прем'єра якого відбудеться вже 26 лютого на каналі "Україна", не перестає дивувати глядачів. Зовсім скоро всі побачать, як телеведучий Володимир Остапчук станцює "Vogue" прямо на знімальному майданчику проекту.

Як відомо, цей сучасний стиль танцю має деякі відмінні риси: подіумна хода і модельні пози. Зазвичай його виконують у взутті на високих підборах. В одному з випусків нового шоу гравцям належить вгадати, хто з незнайомців вирішив продемонструвати свої танцювальні здібності.

Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"
Шоу "Ігри талантів", фото з телеканалу "Україна"

Ведучий популярних українських шоу Володимир Остапчук, який візьме участь у проекті "Ігри талантів", вирішив і сам спробувати виконати цей дивовижний танець. Артист надів мерехтливі ботильйони на підборах і постарався повторити гламурні рухи. Вийшло у нього досить непогано, навіть ефектно.

Вова Остапчук, фото з телеканалу "Україна"
Вова Остапчук, фото з телеканалу "Україна"

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто нагадати, що ведучим нового проекту став DZIDZIO, а режисерами-постановниками – Герман Ненов, Марія Коростельова, Юрій Пристаєцький і Роман Дмитрик. Правила досить прост і- в кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагати яким будуть українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє "шосте відчуття" або твереза логіка виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Нагадаємо, "Скільки б це не коштувало": Дзідзьо зізнався, як проведе мамин ювілей - буде грандіозніше, ніж весілля

Як повідомляв Знай.uа, Дзідзьо на "Іграх талантів" навчив українців зберігати спокій у часи війни: "Не впадайте в паніку"

Також портал Знай.uа писав, Ігри талантів: Настя Приходько спробує задавити Сергія Притулу своїм "шостим" почуттям