У гурті "Kalush Orchestra" відреагували на пропозицію "Суспільного" взяти участь у цьогорічному пісенному конкурсі Євробачення замість переможниці Нацвідбору Аліни Паш, участь якої у відборі було припинено напередодні.

Музиканти записали відеозвернення до своїх шанувальників в Instagram Stories і попросили їхньої допомоги у прийнятті рішення. То ж тепер кожен охочий знову зможе висловитися з приводу того, чи варто Kalush Orchestra погоджуватися на пропозицію організаторів і представляти Україну на Євробаченні-2022 у Турині.

"Проголосуй в Телеграм. Їхати на Євробачення?", - йдеться в підписі до відео.

Kalush Orchestra, фото: instagram.com/kalush.official
Kalush Orchestra, фото: instagram.com/kalush.official

"Здоров'ячка всім ще раз! Що? Якщо "Суспільне" нам запропонує скоро їхати на Євробачення, що відповідати? Підкажіть. Їдемо?", - говорить музикант у відео.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як відомо, у четвер, 17 лютого Організаційний комітет Національного відбору на участь у Євробаченні-2022 зібрався на позачерговому засіданні.

Kalush. Фото: Instagram
Kalush. Фото: Instagram
Kalush. Фото: Instagram

Сталося це після того, як Аліна Паш встрягла у скандал з підробленою довідкою та неможливістю довести, що вона свого часу перетинала кордон України законно. Внаслідок чого 16 лютого Оргкомітет зняв кандидатуру співачки.

Сьогодні ж організатори ухвалили рішення звернутися до гурту Kalush Orchestra і надати можливість саме їм виступити на сцені міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2022.

Нагадаємо, "Суспільне" звернулося до гурту Kalush Orchestra з пропозицією представити Україну на Євробаченні-2022

Також Знай.ua писав, Wellboy зізнався, чи поїде на Євробачення-2022 після скандалу з Аліною Паш: "Я готую...". Wellboy зізнався, що не знав про рішення Паш відмовитися від конкурсу

Раніше Знай.ua повідомляв, переможниця Нацвідбору Аліна Паш не зможе довести, що перетинала кордон України законно, адже дані Держприкордонслужби зберігаються лише протягом 5 років. То ж наразі їх видалено