З'явилася нові подробиці у справі Аліни Паш. Вона отримала офіційну відповідь від Держприкордонслужби, яка заплутала ситуацію ще сильніше.

Новий пост з'явився на сторінці переможниці Національного відбору в соціальній мережі Instagram. Там Аліна Паш регулярно радує новим контентом шанувальників, а також весь останній тиждень тримає в курсі стосовно своєї участі на Євробаченні.

Вона зазначила, що як і обіцяла, насамперед з'ясувала всередині команди обставини, при яких невідома довідка потрапила в руки мовнику "Суспільне", яка в підсумку виявилася підробленою.

"Виявилося, що поки ми чекали офіційну відповідь на мій запит від прикордонної служби, член моєї команди намагався знайти цю інформацію якомога швидше і вибрав не той шлях, який погодила б я або хто-небудь інший з нас" - говорить Аліна Паш.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги
Показати ще

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

Ніхто тоді з команди і подумати не міг, що довідка підроблена, так як там були всі дати і печатки. Тепер цими документами займатимуться співробітники правоохоронних органів, а Аліна зі свого боку допомагатиме знайти істину.

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

Далі артистка принесла свої вибачення всім українцям, організаторам, які останній тиждень спостерігають за ситуацією, і страждають від цього. Проте, Аліні прикро, що свої ж люди пхають їй палиці в колеса.

"Сьогодні я розриваю відносини з моїм директором, цим вже займаються юристи. Відповідь на свій власний запит до ДПСУ я отримала сьогодні об 11: 00. Зараз Довідка у Суспільного мовника. Продовження слід... " - йдеться в повідомленні під постом.

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

Нову довідку Аліна дійсно отримала, і виявляється, всі дані в архівах зберігаються не більше п'яти років, а це означає, що тепер довести правду неможливо, і залишається вірити на слово.

Рішення стосовно поїздки Аліни Паш на пісенний конкурс Євробачення тепер буде приймати виключно мовник, і свою позицію з цього приводу вони оголосять вже цієї п'ятниці, 18 лютого. Там і вирішиться доля артистки, і представника країни на міжнародній арені.

Нагадаємо, що скандал нацвідбору "Євробачення-2022" триває: слідом за Аліною Паш соліста Kalush помітили в Москві

Раніше повідомлялося, що Євробачення-2022: Держприкордонслужба не видавала довідку Аліні Паш про законний перетин кордону

Також, Україну можуть дискваліфікувати з Євробачення-2022 після скандалу з Аліною Паш: історія з Maruv повторюється