Дружина відомого футболіста, півзахисника італійського клубу "Аталанта" і збірної України Руслана Малиновського потрапила в неприємний скандал. Роксана на своїй сторінці в соцмережі Instagram зробила репост досить провокаційної публікації російського блогера, що пропагує дружбу українців і росіян. Також дівчина висловилася щодо військового конфлікту країн.

Дружина Малиновського вирішила підтримати якийсь флешмоб, забувши про восьмирічну агресію і вбивства українців російськими бойовиками на окупованих територіях. На фото, яке розмісили Роксана в своїх Insta Stories зображено рукостискання між людьми, при цьому їх руки пофарбовані в національні кольори прапорів України і Росії. Судячи з усього, картинка має на увазі дружбу народів і "перемир'я".

Скріншот з Insta Stories, Роксана Малиновська
Скріншот з Insta Stories, Роксана Малиновська

"Friend. Прошу підтримки і репосту, щоб не забивали голову молоді, пропагандою. Якщо кожен викладе собі в сторіс ці 2 дружні руки, то до кого-небудь точно дійде, що Україна нам не вороги, а брати! Для багатьох це просто красива фотографія в сторіс, а для багатьох це життя... всі ми люди, і абсолютно не важливо хто якої національності і з якої країни. За Мир у всьому світі", - йдеться в оригінальній публікації російського блогера.

Після публікації Роксані в особисті повідомлення написав користувач соцмережі і нагадав про страшні втрати українських бійців, які загинули від рук солдатів РФ, а також про окуповані території Луганській і Донецькій областях, і Кримського півострова. Дівчина знайшла що відповісти. Вона заявила, що воюють політики, яким вигідний збагачуючий їх конфлікт.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Роксана Малиновська
Скріншот з Insta Stories, Роксана Малиновська

Після скандалу дружина Малиновського закрила свій профіль в Instagram, видаливши фото і виставивши нову Insta Stories, в якій написала, що її рідна країна — Україна і попросила всіх не спотворювати інформацію.

Скріншот з Insta Stories, Роксана Малиновська
Скріншот з Insta Stories, Роксана Малиновська

Нагадаємо, 3 заборонені речовини: лижниця з України опинилася в епіцентрі скандалу на Олімпіаді, відсторонили від участі

Як повідомляв Знай.uа, блогерша Софія Стужук уявила себе російською і забула про Україну в Дубаї: "Обережно"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський розширив санкції проти Шарія і його дружини: "висить" заборона, але виконати його не можна