Відома українська артистка Даша Астаф'єва побалувала українців гарячими кадрами в панчохах і боді рожевого кольору. Захотілося різко процитувати Фріду Кало.

Новий пост з'явився на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно дівчина радує шанувальників новими кадрами, які найчастіше носять відвертий характер. Цього разу не виняток.

На нових кадрах вона з'явилася в боді рожевого кольору з глибоким декольте. Також, можна помітити колготки в сіточку, а також величезна кількість прикрас.

У таких же нарядах можна побачити і її колег по сцені, з якими Даша Астаф'єва виступала.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

"Я не прошу тебе мене поцілувати, і не вибачайся переді мною, коли я думаю, що ти неправий. Я навіть не буду просити тебе обійняти мене, коли мені це найбільше потрібно. Я не прошу тебе говорити мені, яка я красива, навіть якщо це брехня, і не пиши мені красивих слів. Я не буду просити тебе зателефонувати мені, для того, щоб розповісти, як пройшов твій день, і сказати, що ти сумуєш за мною. Я не буду просити тебе дякувати мені за все, що я роблю для тебе, і піклуватися про мене, коли душа вичерпається, і, звичайно, я не буду просити тебе підтримати мене в моїх рішеннях" - сказано в повідомленні під постом.

У коментарях під постом користувачі почали писати, що про це думають:

"Твоєї конкуренції не витримає Український формат. Краще не бачив👏 👏 👏";

"Це ті нові з брюликами костюми?";

"Я зараз лопну від гордості, що у нас такі дівчата красуні😍";

"Гордість України такі дівчата❤❤❤";

"Якщо вибір між мною і ким то ще, вибери не мене❤️";

"Красуня на все 💯🔥🔥🔥❤️❤️❤️😍😍😍😍😍";

"🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤️❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, що Даша Астаф'єва придумала, що робити з мокрим носиком свого дружочка

Раніше повідомлялося, що Даша Астаф'єва зняла сукню з Каті Павленко з Go_A і показала соковиті диньки

Також, Даша Астаф'єва розійшлася з бойфрендом після "криміналу" і судів