Відома українська співачка та кума Дзідзьо Оля Цибульська вразила фанатів новим провокаційним кліпом на пісню Prosecco. Що цікаво, кліп вийшов через два роки після релізу композиції.

Як зізналася Оля Цибульська головний меседж кліпу це іронія над так званими "інфоциганами", які продають у мережі різноманітні марафони й мисливцями за легкою наживою. У своєму кліпі Цибульська з'являється перед фанатами у ролі гуру, яка проводить VIP-курс зі зваблення за допомогою ігристого.

Кадр з кліпу Олі Цибульської
Кадр з кліпу Олі Цибульської

Зірка зізналася, що вона теж одного разу ледь не вступила до лав інфоциган, однак вчасно зупинилася і зрозуміла, що це не для неї.

Кадр з кліпу Олі Цибульської
Кадр з кліпу Олі Цибульської

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Мені пропонували провести власний марафон за дуже заманливі кошти. Я могла б купити собі ще одну квартиру в Києві. Але вчасно зрозуміла, що це фігня і повна зрада своєї аудиторії. Я б сама плюнула в пику всім, хто намагається нажитися на чужих слабкостях і комплексах, — прокоментувала Оля.

Кадр з кліпу Олі Цибульської
Кадр з кліпу Олі Цибульської

Варто зазначити, що пісня Prosecco з'явилася ще у 2020 році, однак Цибульська не ставила на неї надто великі ставки. Однак, композиція швидко стала хітом, тому зірка зрозуміла, що кліп просто необхідний.

Кадр з кліпу Олі Цибульської
Кадр з кліпу Олі Цибульської

Окрім самої Олі Цибульської в кліпі також з'явився, теле- і радіоведучий Андрій Чорновол, акторка Ірина Гатун, та блогерка Даша Євтух.

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська втомилася приховувати свого чоловіка - виклала все начистоту. Співачка розповіла кілька "секретних" фактів про чоловіка і порадувала шанувальників новими фото

Раніше Знай писав, Оля Цибульська показала дивну "медитацію", здивувавши Віталія Козловського: "Бачу, реально захворіла"

Також Знай повідомляв, кума Дзідзьо Оля Цибульська знайшла відповідь на паніку серед українців у День єднання: "Киця не боїться". Співачка вирішила підтримати українців власним прикладом