Популярна українська співачка, радіоведуча і кума артиста Дзідзьо Оля Цибульська частенько радує значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 770 тисяч людина.

Оля Цибульська часто присвячує підписників в подробиці своїх буднів, не соромлячись реальності, які бачать не всі телеглядачі. Так би мовити, проводить шанувальників "за лаштунки" свого яскравого і насиченого життя співачки.

Фото зі сторінки Олі Цибульської
Фото зі сторінки Олі Цибульської

Цього разу артистка розмістила гумористичне відео з величезним білим ведмедем, якого затанцювала і заобнімала, сидячи на офісному стільці. Вона явно уявила його в ролі свого партнера. У кадрі чітко видно дику пристрасть, яка заволоділа Цибульською поруч з плюшевою іграшкою.

Скріншот з Instagram, Оля Цибульська
Скріншот з Instagram, Оля Цибульська

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім вражаючої картинки, за кадром також звучав голос невідомого чоловіка. Його промова була схожа на якусь медитативну практику, тільки звучали там аж ніяк не слова психолога, а нецензурна лексика.

"Киця, готовся! Завтра новий тренд 🐈⬛💋" - інтригуюче заявила Оля Цибульська.

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Коментарі - instagram.com/cybulskaya/
Коментарі - instagram.com/cybulskaya/

Нагадаємо, кума Дзідзьо Оля Цибульська знайшла відповідь на паніку серед українців у День єднання: "Киця не боїться"

Як повідомляв Знай.uа, кума Дзідзьо Оля Цибульська втомилася приховувати свого чоловіка - виклала все начистоту

Також портал Знай.uа писав, що куму Дзідзьо Олю Цибульську обурив нацвідбір на "Євробачення-2022": "Притули не вистачало"