На тлі загрози нападу РФ на Україну, та підтримуючи марафон Зеленського у День Єднання, українська співачка Оля Цибульська підтримала шанувальників.

На своєму Instagram Цибульська вирішила показати на власному прикладі, як не боїться ворога. Фото, на якому зірка позує з букетом жовто-блакитних квітів та у футболці з надписом "Киця не боїться", з'явилося 16 лютого.

У підписі до світлини рішуча Оля Цибульська написала всього кілька слів: "Я у Києві і я не боюся! А у якому місті ти?".

Ольга Цибульська. Фото: Instagram
Ольга Цибульська. Фото: Instagram

Дівчина направду рішуче виглядає, і ймовірно дещо втомлена від напруження, яке нависає у повітрі. Вона одягнена у прості джинси та білу футболку, а волосся зібране у "хвости" на маківці голови.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Красуня таким чином підтримала заклик президента України, який видав указ щодо святкування дня, у який Росія мала напасти на Україну. І хоча деескалації військ так і не відбулося, увага світової спільноти, будемо вірити, заваджатиме зробити напад на нашу країну.

Варто сказати, що українці об'єдналися у єдиному пориві і бажанні попри все захищатися від ворога. Тому у коментарях співачки з'явилося близько триста повідомлень - де знаходяться українці у яких містах. Таким чином, Оля дізналася, що серед її шанувальників українці з усіх куточків України.

Ольга Цибульська. Фото: Instagram
Ольга Цибульська. Фото: Instagram

"Харків", "Маріуполь","Тернопіль", Кривий Ріг", - і багато інших міст, великих і маленьких селищ. Надзвичайно потужний меседж.

Також Олю й саму намагалися заспокоїти, заявивши, що ми в себе вдома, нам нема чого боятися.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше кума Дзідзьо Оля Цибульська втомилася приховувати свого чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Цибульська не змогла стримати своїх почуттів.

Також "Знай.ua" писав, що Дзідзьо зізнався, як проведе мамин ювілей - буде грандіозніше, ніж весілля.