Дмитро Комаров презентував новий випуск про Еквадор. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український ведучий Дмитро Комаров, який вже багато років веде програму" Світ навиворіт", частенько радує шанувальників будь-якими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 1,9 мільйона чоловік. Багато лайкають і коментують кожен його пост.

Останнім часом телеведучий відправився в Еквадор в рамках своєї передачі"Світ навиворіт". Чоловік анонсував новий випуск з цієї латиноамериканської країни. У підписі до знімка він постав поруч з місцевою дівчиною без двох рук і однієї ноги.

"Вас чекає особливе знайомство з унікальною людиною, справжнім мотиватором. Історія життя цієї дівчини змушує повністю переосмислити своє життя, свої сили, свої можливості", - повідомив він.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

При цьому Комаров зазначив, що дівчину звуть Вікторія Сальседо, яка втратила в п'ять років свої кінцівки і дивом залишилася жива. Однак дівчина не здалася.

Дмитро Комаров, фото: Instagram
Дмитро Комаров, фото: Instagram

"У 2021 вона вийшла на подіум Національного конкурсу "Міс Еквадор". Вона займається спортом, захоплюється екстримом, у неї купа друзів і дуже активне життя", - зазначив він.

Нагадавши, Олександра Кучеренко пригадала знайомство з Дмитром Комаровим:"звалилося на голову". Олександра Кучеренко розповіла про важливий день

Знай.ua писав, Олександра Кучеренко зламала корону "Міс-Україна", але навіть чоловікові Комарову з "Світу навиворіт" не сказала: "Це був перший раз"

Також портал Знай.uа зазначав, що Злата Огневіч зізналася Каті Осадчій про стосунки з одруженим чоловіком: "не знаю, як виглядає любов"