Відоме українське шоу "МастерШеф" продовжує радувати численних глядачів новими сезонами і талановитими учасниками, які із задоволенням готові позмагатися за звання найкращого кулінара і блиснути своїми неймовірними навичками на всю країну. Цього року в боротьбу вступили найяскравіші особистості з минулих сезонів.

На офіційній сторінці шоу "МастерШеф. Битва сезонів" у соцмережі Instagram частенько розміщують різні публікації і розповідають про вже минулі події, а іноді і підігрівають глядачів перед новими випусками. Цього разу вийшов пост з нагадуванням про вихід свіжої серії 19 лютого о 19:00.

Скріншот з Instagram, Вова Ярославський
Скріншот з Instagram, Вова Ярославський

На додаток також розмістили фотографію одного з суддів проекту Вови Ярославського, який немов відправив всім своїм прихильницям серце, склавши руки в його формі, і привабливо посміхнувся на камеру. Примітно, що на тлі відкривається вид зовсім не на холодний лютий місяць, а на теплу пору року. Очевидно, знімок архівний.

Користувачі соцмережі залишили теплі коментарі під постом, зазначивши, яким гарненьким вийшов Ярославський на фото.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Коментарі - instagram.com/masterchefstb/
Коментарі - instagram.com/masterchefstb/

Коментарі - instagram.com/masterchefstb/
Коментарі - instagram.com/masterchefstb/

Нагадаємо, суддя "МастерШеф. Битва сезонів" Ольга Мартиновська показала, до чого її довело катання на лижах: "Не знаю ,як встану з ліжка"

Як повідомляв Знай.uа, зірка "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво зізнався, як на нього вплинула пандемія: "Після виживання..."

Також портал Знай.uа писав, що зірка "МастерШеф" Володимир Ярославський готовий стати "балериною", щоб здивувати всіх на своїй кухні: "Здавалося б..."