Аліна Гросу, фото з Instagram
Аліна Гросу, фото з Instagram

Аліна Гросу з бездонним декольте пригадала часи, коли Поплавський носив її на руках

Аліна опублікувала відеозапис в соціальній мережі Instagram. На ній вона показала свої кадри з виступу та інтерв'ю під свою пісню "Любила". У підписі до знімка вона написала слова подяки на адресу Михайла Поплавського та Ірини Білик. Також дівчина забезпечила свої слова подяки дитячими фото зі знаменитостями.

Скрін, Instagram Полякова
Скрін, Instagram Полякова

Оля Полякова метається між гламуром і натуральністю, але українці запропонували дещо новеньке

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Цього разу Оля Полякова розмістила приголомшливу добірку фотографій. На одній вона постала в своєму звичному образі розкішної Діви, в якому її звикли бачити глядачі на телеекранах, а ось на другому вона показала себе без макіяжу і сценічних нарядів, повністю природною. Обидва знімка дуже вражають, Полякова в будь-якому вигляді виглядає шикарно, сумнівів немає.

Володимир Остапчук. Фото: Instagram
Володимир Остапчук. Фото: Instagram
Володимир Остапчук. Фото: Instagram

Володимир Остапчук "злив" у мережу свої оголені фото

Остапчук опублікував фотографії з Мальдівських островів. На знімку телеведучий постає повністю оголеним і лише рука з яблуком прикриває його пах.

Обстріли в Донецьку, фото з Телеграм
Обстріли в Донецьку, фото з Телеграм

У центрі Донецька прогримів потужний вибух, а чоловікам заборонили виїзд з "ЛДНР"

У центрі Донецька пролунали кілька вибухів. Повідомляється, що загорілася машина на парковці біля будівлі "Будинку Уряду". За інформацією російських ЗМІ, авто належить начальнику так званої "народної міліції ДНР" Денису Сіненкову. Як відомо, там відбувається масова евакуація жителів через можливу загрозу обстрілів, про яку повідомив "глава ДНР" Пушилін. Люди натовпом зібралися біля банкоматів, щоб зняти готівку, а також вже призначено час для відбуття першого автобуса з окупованої території.

автомобілі з гучномовцями у Києві, скрін з відео
автомобілі з гучномовцями у Києві, скрін з відео

Як діяти у разі надзвичайної ситуації - пояснення ДСНС

Представники ДСНС України розповіли, що робити в надзвичайній ситуації. За їх словами, в місті під час надзвичайної ситуації оголошують сирену. Якщо ви її почуєте, то слід увімкнути телевізор і радіоприймач для того, щоб почути оголошення. Якщо людина знаходиться вдома, то необхідно зачинити вікна, перекрити газ, електрику і воду, взяти так званий "тривожний чемоданчик" і йти до найближчого місця укриття.