Відомий український гурт Kalush Orchestra, який зайняв друге місце у фіналі Нацвідбору буде представляти України на Євробаченні-2022. Таке рішення прийняло "Суспільне" після скандалу навколо переможниці Аліни Паш, яка незаконно відвідувала тимчасово окупований Крим.

У фіналі Національного відбору гурт Kalush Orchestra з піснею "Стефанія" отримав 14 балів в цілому, з них максимальні 8 балів від глядачів і 6 балів від суддів. Після цього за гуртом почали стежити пильніше та більше цікавитися їхньою творчістю.

Kalush Orchestra, скріншот
Kalush Orchestra, скріншот

Так, авторка блогу "Ніна-Україні", яка знімає реакцію американців на українську музику вирішила поспілкуватися з Олегом Псюком з Kalush Orchestra.

Kalush Orchestra, скріншот
Kalush Orchestra, скріншот

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Авторка блогу у відео, яким поділилася у ТikТok розповіла, що показувала пісні гурту Kalush Orchestra американцям, і вони не змогли вгадати, що це за мова.

Kalush Orchestra, скріншот
Kalush Orchestra, скріншот

- Я їм показувала ваші пісеньки, і питала: "Вгадайте, яка це мова".
- Да? Прикол! І шо вони кажуть?
- По-різному. Важко їм вгадати, яка це мова. Мені здається, що не всі українці також можуть здогадатися, яка це мова.
- Да? Ну... По**й на них

Нагадаємо, Kalush Orchestra погодилися представити Україну на Євробаченні-2022: "Залежить не від них". 18 лютого гурт "Kalush Orchestra" має підписати документи з "Суспільним"

Раніше Знай писав, Kalush Orchestra відповіли на пропозицію представити Україну на Євробаченні-2022. Музиканти записали відеозвернення

Також Знай повідомляв, останній варіант? "Суспільне" звернулося до Kalush Orchestra, щоб вони представили Україну на Євробачення-2022. Кalush Orchestra може представляти Україну на Євробаченні-2022 після скандалу з Аліною Паш