Через скандал з переможницею Національного відбору Аліною Паш "Суспільне" прийняло рішення запропонувати представляти Україну на Євробаченні-2022 гурту "Kalush Orchestra", який посів друге місце.


Так, лідер гурту "Kalush Orchestra" Олег Псюк під час радіоефіру з Сергієм Притулою розповів, чи будуть вони приймати пропозицію від "Суспільного".

Олег Псюк підтвердив, що вони згодні поїхати на "Євробачення". Однак, офіційно оголосять про це сьогодні, 18 лютого після підписання документів.

Kalush, фото: Instagram
Kalush, фото: Instagram

"З приводу того як з ними співпрацювати далі, мій гарний виступ не залежить від них. Я радий, що Євробачення в Італії організовує не "Суспільне". Я представлятиму Україну, а не "Суспільне", - заявив Олег Псюк.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
Варто нагадати, що у фіналі національного відбору українська група Kalush Orchestra посіла друге місце і отримала 14 балів в цілому, з них максимальні 8 балів від глядачів і 6 балів від суддів.

Аліна Паш, фото: Instagram
Аліна Паш, фото: Instagram

Переможницею стала Аліна Паш, але незабаром навколо неї розгорівся скандал з незаконним в'їздом в окупований Крим. Згодом представники Аліни Паш надали "Суспільному" довідку про законність відвідування півострова. Але, в Держприкордонслужбі України заявили, що не видавали співачці цей документ.

Нагадавши, Kalush Orchestra відповіли на пропозицію представити Україну на Євробаченні-2022

Також Знай писав, Wellboy зізнався, чи поїде на Євробачення-2022 після скандалу з Аліною Паш: "я готую...". Wellboy зізнався, що не знав про рішення Паш відмовитися від конкурсу

Раніше повідомляв Знай, Аліна Паш не представить Україну на Євробаченні-2022: хто тепер відправиться в Турин. Аліна Паш зняла свою кандидатуру з Євробачення. Хто ж тепер представить Україну