Христина Соловій, скріншот: Instagram
Христина Соловій, скріншот: Instagram

Підопічну Вакарчука Христину Соловій обікрали і тепер переслідують

Христина Соловій обурилася діями російського репера, який, за запевненнями виконавиці, вкрав її пісню. Імені його вона не назвала, проте імовірно мова йде про Павла Ізотова.

Нацполіція, скріншот: YouTube
Нацполіція, скріншот: YouTube

Українців тероризує банда домушників, забирають все найцінніше: обнесли вісім квартир за п'ять днів

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

У Харкові домушники пограбували кілька квартир. За останні час це вже восьме пограбування квартири. Так, стало відомо, що напередодні в Харкові, на вулиці Петра Болбочана сталося пограбування. Власники квартири відразу ж викликали на місце події наряд поліції. Як повідомили постраждалі, домушники викрали практично всі цінні речі, в тому числі гроші і прикраси. У квартиру їм вдалося залізти через вікно.

Донецьк, скріншот відео
Донецьк, скріншот відео

Українець не покинув Донецьк і показав, яка насправді ситуація в місті

Про напружену ситуацію в Донецьку розповів блогер людина настрою. Ряд відповідних відео з'явилося на його Тікток-сторінці. Обстановка на Донбасі посилилася в період з 18 лютого. Представники "ЛДНР" заявили про масштабні плани ЗСУ щодо наступу, а також почали евакуацію з великих міст на територію Російської Федерації - в Ростовську область.

Електрика, фото: Getty Images
Електрика, фото: Getty Images

Фахівці озвучили переваги "нічного" тарифу на електрику

Для того щоб перейти на новий тариф, потрібно замінити лічильник на двозонний, який працює за принципом день/ніч. Цей прилад може перемикатися в різні режими, за рахунок чого окремо враховується електроенергія, витрачена в денний і нічний період. Вночі електроенергія набагато дешевша. Придбати такий лічильник можна за 1200-1500 гривень. Даний тариф доступний для будь-якої категорії населення.

Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube
Злата Огнєвіч, скріншот: YouTube

Злата Огнєвіч після невдачі з Андрієм Задворним засвітила округлий животик

Злата вирішила записати оригінальне відео для популярної мережі ТікТок. Спочатку на кадрах Огнєвіч з'являється сидячи перед камерою. Тут вона зізналася, що поки вона самотня і знаходиться в статусі "Холостячки" активно говорить, що не хоче дітей і взагалі вона чайлдфрі. Однак, коли кадр змінюється знаменита співачка з'являється з животиком.