Відоме українське шоу "МастерШеф" продовжує радувати численних глядачів новими сезонами і талановитими учасниками, які із задоволенням готові позмагатися за звання найкращого кулінара і блиснути своїми неймовірними навичками на всю країну. Цього року в боротьбу вступили найяскравіші особистості з минулих сезонів.

У проекті глядачі побачили свого улюбленця Вадима Бзежинського, який раніше вже здобув перемогу в 7 сезоні. Тоді за ним і закріпилося кумедне прізвисько "Пава", яке він використовує досі. Чоловік активно розвиває свої акаунти в соціальних мережах і всіляко спілкується з численною аудиторією, яку він встиг підкорити своїм гумором і кулінарним талантом.

Вадим Бзежинський, фото з проекту "МастерШеф"
Вадим Бзежинський, фото з проекту "МастерШеф"

На його сторінці на розважальній платформі TikTok вийшов черговий кумедний відеоролик. Цього разу він нібито "висміяв" свою участь у проекті "МастерШеф. Битва сезонів". За кадром звучать різкі слова невідомої жінки: "Мене не буде в цьому бруді, розумієте? Я опускатися не буду". Мабуть, таким чином він розповів про свої думки, коли дізнався, що з'явилася можливість повернутися в новий сезон. А після пролунав веселий голос: "Тратата, привіт всім!"

Скріншот з TikTok, Вадим Бзежинський
Скріншот з TikTok, Вадим Бзежинський

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Користувачі соцмережі залишили безліч коментарів і оцінили тонкий гумор кулінара, який з такою іронією поставився до своєї участі в проекті.

Коментарі - tiktok.com/@pava_vb
Коментарі - tiktok.com/@pava_vb

Коментарі - tiktok.com/@pava_vb
Коментарі - tiktok.com/@pava_vb

@pava_vb

Тратата😁 #пава #мастершеф #курлык #мастершефбитвасезонов #тратата

♬ оригинальный звук - Liliay Shyrobokova

Нагадаємо, ігри з кольором і проби наосліп: шоу "МастерШеф. Битва сезонів" втратило відразу двох учасників

Як повідомляв Знай.uа, Олександр Цвігун з "МастерШеф. Битва сезонів" назвав дві найгірші страви, але українці не погодилися: "Просто не вміє їх готувати"

Також портал Знай.uа писав, що "МастерШеф. Битва сезонів" змусив Вову Ярославського показати несподіваний жест: "Зірвався з котушок"