Королева Великобританії Єлизавета II заразилася коронавірусом, незважаючи на всі обережності її оточення. Про це повідомляє ВВС.

За інформацією Букінгемського палацу, британська королева з найдовшим "стажем" правління десь підхопила коронавірусну інфекцію.

У Палаці заявляють, що Єлизавета відчуває «легкі симптоми застуди», але розраховує продовжити виконувати «легкі обов'язки» у Віндзорському палаці протягом наступного тижня.

Єлизавета ІІ. Фото: YouTube
Єлизавета ІІ. Фото: YouTube

Їй надали медичну допомогу і упевнилися, що королева готова виконувати всі вказівки лікарів. У Палаці висловили впевненість в тому, що королева незабаром видужає і зможе повернутися до свого звичайного життя зі звичним графіком.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

95-річна королева контактувала зі своїм старшим сином і спадкоємцем, принцом Уельським, у якого минулого тижня був виявлений позитивний результат тесту на коронавірус.

Єлизавета II, фото: скріншот з відео
Єлизавета II, фото: скріншот з відео

При цьому відомо, що королева пройшла повний курс вакцинації від коронавірусу, але продовжує виконувати деякі свої публічні обов'язки – наприклад, проводити зустрічі зі своїми підданими.