У мережі з'явилися кадри з останнього дня народження принцеси Діани. Відповідне відео з'явилося на Тікток-порталі ppoluun.

В останній день літа 1997 року весь світ дізнався дуже сумну новину - в автокатастрофі загинула королева людських сердець, мати принців Вільяма і Чарльза, легендарна Принцеса Діана. І ось в 2021 році навколо її загадкової персони дуже багато галасу: і серіали, і старі інтерв'ю, які раніше ніхто не бачив.

Принцеса Діана, скріншот: Instagram
Принцеса Діана, скріншот: Instagram

Нещодавно в мережі спливли зворушливі кадри останнього тридцять шостого дня народження жінки 19 липня 1997 року. На записі можна побачити, як жінка відпочивала на яхті з синами.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Через місяць трапилася та сама трагічна катастрофа. Примітно, що офіційно день народження жінки 1 липня, але відсвяткувати вона його вирішила на день раніше.

@ppoluun

💔#fyr #on #fup #принцессадиана #princessdiana #ladydiana #fy #thecrown #royalfamily #wales #queenofhearts

♬ оригинальный звук - polina

Фолловери засипали дане зворушливе відео коментарями.

"Вона ніби передчувала, що він останній... 😔 "; "Вона так дивилася вниз як ніби хотіла стрибнути"; " Чому найкрасивіші я добрі, прекрасні жінки ...завжди нещасні"; "Не дарма кажуть, що люди відчувають свою смерть", - повідомляють вони.

Фото: Принцеса Діана, dianaluvr
Фото: Принцеса Діана, dianaluvr

Як повідомляв Знай.uа повідомляв, що 95-річна Єлизавета II підхопила небезпечну хворобу- " бачилася тільки з сином...". Королева Великобританії Єлизавета II заразилася коронавірусом, незважаючи на всі обережності її оточення.

Також портал Знай.uа повідомляв, що Кейт Міддлтон спустошена після того, як її секрети опинилися в газеті. Герцогиня Кембриджська хотіла, щоб деталі її весільного плаття були повною несподіванкою до того моменту, коли вона, нарешті, піде до вівтаря, щоб вийти заміж за принца Вільяма.

Нагадаємо, що стало відомо про найбільший жаль королеви Великобританії за 70 років.