Лідер гурту Go_A Катерина Павленко, розповіла про майбутні хіти та висловила думку, кого хоче бачити на Євробаченні.

Під час Нацвідбору на Євробачення у Катерини Павленко взяли інтерв’ю на YouTube, та розпитали, про конкурс та те, які плани має група, яка отримала шалений успіх на Євробаченні минулого року.

Катя Павленко. Фото: YouTube
Катя Павленко. Фото: YouTube

На Нацвідборі Катя разом зі своїм гуртом виконала хітові пісні. Дівчина з'явилася у надзвичайно оригінальному костюмі, який назвала досить незручним, проте вартим того, щоб потерпіти, заради мистецтва.

У інтерв’ю Катя заявила, що не хотіла б бути суддею на Нацвідборі, через те, що у конкурсі брав участь один з учасників її гурту, Ігор Діденчук. Цілком вірогідно, якби ніхто з гурту Go_A не брав участь у конкурсі, то Катерина могла б бути суддею, у всякому разі співачка назвала тільки одну причину, чому не могла бути суддею.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На питання, якою має бути музика чи пісня, і за кого вболіває Катерина, вона відповіла, що вболіває за Україну, а пісня має бути достойна.

Від прямих відповідей музикант ухилялася, та це й власне було б не правильно, якби вона висловлювала свої думки, адже конкурс на момент інтерв’ю ще тривав.

Катя Павленко. Фото: YouTube
Катя Павленко. Фото: YouTube

Також Катя розповіла, що її гурт працює над новим цікавим контентом, який незабаром почують українці. "Просто треба почекати", - заявила співачка.

На запитання, чине хоче Катя повернутися на Євробачення, вона відповіла:

"Учасниками? В принципі, ми своє вже отримали, і хочемо дати дорогу молодим артистам".

Нагадаємо, що Kalush Orchestra погодилися їхати на Євробаченні-2022, але все до кінця ще не вирішено.

Як повідомляв Знай.uа, що лідер гурту Kalush Orchestra не страждає, що слова його пісень не всім зрозумілі.

Як писав Знай.uа, що продюсер Олена Мозгова, розповіла всю правду про перемогу Аліни Паш на Нацвідборі.