Михайло Поплавський розповів Каті Осадчій про своє бажання співпраці з Тіною Кароль. Відповідне відео з'явилося на ютуб-порталі "Світське життя".

Народний артист України, ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський є вкрай екстравагантною особистістю в нашій країні. Зокрема, у нього величезна армія шанувальників в соціальній мережі Instagram в 2,8 мільйона чоловік, які намагаються коментувати кожен його пост.

Михайло Поплавський. Фото: скріншот youtube
Михайло Поплавський. Фото: скріншот youtube

Раніше Михайло Поплавський провів екскурсію Тіні Кароль по своєму університету, після чого ректор і співак повідомив, що Кароль буде завідуючою кафедрою естрадного співу. Однак сама співачка цю заяву спростувала.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Однак в інтерв'ю Каті Осадчій Поплавський наполіг на тому, що у Тіни Кароль є всі шанси стати завідуючою в КНУКіМ.

"Тіна Кароль як народна артистка повинна на посаді професора бути, завідуючою кафедрою і вона може приступити з 1 вересня 2022 року", - зазначив він.

При цьому сам Поплавський не виключає того, що Кароль погодиться на його пропозицію в майбутнє.

Тіна Кароль і Катя Осадча. Фото: Today.ua
Тіна Кароль і Катя Осадча. Фото: Today.ua
Тіна Кароль і Катя Осадча. Фото: Today.ua

"Давай я тебе в огромітет візьму і тоді вибиратимеш. Ти так мене дістаєш", - жартівливо сказав він.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Maruv чекає первістка, животик вже нічим не приховати: "вважаю найкращим подарунком!". Співачка опублікувала свої фото в чорній латексній міні-сукні з уже помітно кругленьким вагітним животиком.

Як повідомляв Знай.uа, Михайло Поплавський спалився на особливих почуттях до Wellboy: "дуже хочеться"

Також портал Знай.uа писав, що Михайло Поплавський і Павло Зібров з одним мікрофоном на двох згадали молодість: "що ви робите?"