Відомий український співак Віталій Козловський вирушив на відпочинок до Тайланду і презентував новий кліп. Своєю радістю поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram, де за його життям та творчими здобутками пильно стежить понад 78 тисяч осіб.

«Тайланд - місце кайфу та сили! Рай на землі. Сьогодні, як ніколи, захотілося зануритись у щось приємне та зробити радість небайдужим. Тому, пропоную вам КОНКУРС! Його умови прості: 1. Залишити коментар під відео «Мовою серця» (кліп ви знайдете за посиланням у шапці профілю). 2. Після цього залишити будь-який коментар тут, щоб я вас побачив). У четвер 24 лютого я рандомно оберу переможця, який отримає від мене подарунковий бокс «Мовою серця» (дивись третій слайд), а ще познайомлю всіх з переможцем у своїх сторі», - пообіцяв Козловський.

Скрін, Instagram Козловський
Скрін, Instagram Козловський

Скрін, Instagram Козловський
Скрін, Instagram Козловський

«Вау!! Я бажаю тобі прекрасного відпочинку!», «Пісня глибока, прониклива. Але завжди в його голосі є щось таке, що просто зачіпає, змушує слухати зміст. Переслуховувати пісню знову. Щось чуттєве, чого не можна пояснити словами. Козловський , я не твоя прихильниця, і чесно, фаворитів в шоу бізнесі в мене немає... Але твої пісні чомусь слухаю по багато разів і в комфортній тиші. Вони дарують настрій, атмосферу», «Я бажаю всім дівчатам і жінкам знайти такого "лікаря", щоб всі спогади лікував губами і душевним теплом. А Віталік надихатиме нас своїми піснями на світлі думки і щирі почуття», - захоплюються його прихильниці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скрін, Instagram Козловський
Скрін, Instagram Козловський

Знайшлись і ті, хто вказав Козловському на його «невчасну» відпустку в той час, коли країні загрожує війна.

«А в тероборону записатися слабо? І походити потренуватись, а не пузо гріти в Тайланді», - обурюється дехто.

Скрін, Instagram Козловський
Скрін, Instagram Козловський

Нагадаємо, Віталій Козловський став студентом та отримав другу вищу освіту: "Все пройшло достойно".

Раніше Знай писав, Віталій Козловський зізнався, яку суму винен Ігорю Кондратюку: сотні тисяч доларів все-таки доведеться віддати. Артист розповів про свій конфлікт з колишнім продюсером. Планує поставити крапку раз і назавжди

Також Знай повідомляв, Раміна обрала не того? Віталій Козловський навчився дечому особливому біля спортивної красуні