Молода дружина популярного українського виконавця і композитора Віктора Павліка, мати їхнього синочка Михайла, Катерина Репяхова, у своєму особистому блозі вирішила поділитися зі своїми шанувальниками правдою і неправдою про себе.

Інформацією вона поділилася на своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram, де у неї вже 173 тисячі читачів.

«Як Ви знаєте, ЗМІ люблять перекрутити, перебільшити або взагалі придумати неправду про мене і мою сім'ю. Ось і я вирішила трохи розважити вас: написала неправдиві речі про себе і серед них помістила тільки 1 факт, який є правдою. Виявляється, фантазувати неправду дуже навіть забавно ... Давайте перевіримо, чи багато з вас зможуть побачити серед «жовтої преси» справжню інформацію про мене», - ділиться Катерина.

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Скрін, Instagram Репяхова
Скрін, Instagram Репяхова

Вона навела кілька прикладів таких "фактів", які складно відрізнити від правди. Наприклад, заявила, що перший раз закордоном побувала в 18 років, і в той же раз заблукала в аеропорту; що свого тата я бачила всього 3 рази в житті; що так і не навчила Віктора Павліка дарувати квіти і їй досі доводиться йому про це нагадувати; і т. д.

Катя Реп'яхова з Павликом. Фото: Instagram
Катя Реп'яхова з Павликом. Фото: Instagram

"Божечки, навіть не знаю, що і вибрати, придумала так придумала», «Блін, дуже важко зрозуміти, що правда», «Про квіти і чоловіка, про ім'я думаю не правда», - пишуть її читачі в коментарях.

Раніше повідомляли, Катя Репяхова хоче "перекроїти" себе всупереч забороні Віктора Павліка - в планах нові груди і ніс: "куди він подінеться?".

Як повідомляв Знай.uа, дружина Віктора Павліка Катя Репяхова ходить голодна, поки годує чоловіка: "якщо пощастить..."

Знай.иuа писав, Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова розповіла про свої заробітки в Instagram: "мені це приносить...".