В новому масштабному шоу «Ігри талантів», яке з’явиться в ефірі каналу «Україна» вже найближчої суботи, 26 лютого, о 21:00, разом із гравцями поборються за грошовий приз у розмірі 150 тисяч гривень і зірки шоу-бізнесу. На одній сцені зійдуться співачка українського походження Віра Брежнєва та мульти-артист MONATIK. Вони перевірятимуть своє «шосте чуття», щоб здобути перемогу своїм партнерам по грі.

Учасникам гри потрібно буде відгадати приховані талантів 11 незнайомців. Зірки мають допомогти їм у цьому, щоб виграти грошовий приз на реалізацію заповітної мрії. Популярній співачці Вірі Брежнєвій, як виявилося, зробити це непросто, адже творці гри намагаються всіляко заплутати гравців.

Фото: телеканал "Україна"
Фото: телеканал "Україна"

«Я допитлива. Мені цікаво все – що, як, навіщо. Спочатку в тебе начебто включається логіка, потім інтуїція, а потім знову логіка. Навіть самі декорації створюють дуже загадкову атмосферу – я просто стою і милуюсь, як у студії красиво. Мій партнер по грі – дуже активна людина, він має свою думку. Я можу сказати, як я вважаю і відчуваю, а рішення вже ухвалює він. Сподіваюся, ми з ним, довірившись своїй інтуїції та логіці, зможемо досягти результату», – зізналася співачка на шоу «Ігри талантів».

Фото: телеканал "Україна"
Фото: телеканал "Україна"

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

У свою чергу співак і танцюрист MONATIK не стримав емоцій від того, яким загадковим виявився новий проект каналу «Україна». Він додав, що мрія його партнерки по грі знайшла відгук у його душі.

«Дуже цікаво та інтригуюче, ким виявляться учасники. Стільки талантів нам доведеться розгадати і побачити – я в передчутті! У моєї партнерки дуже класна мрія – відкрити музей ваг. Я раніше про таке не чув. Упевнений, що він стане визначною пам'яткою, куди з’їжджитимуться туристи. Тим більше, у мене вдома вагів немає – думаю, по мені видно. Тому я із задоволенням ходитиму до неї в музей!», – запевняє MONATIK.

Нагадаємо, що "Ну яка логіка?": Наталія Могилевська на "Іграх талантів" кине виклик Jerry Heil.

Раніше повідомлялося, що Наталя Могилевська розкрила секрет ідеального подарунка на День святого Валентина