Стало відомо про те, що в шоу "Ігри талантів" з'являться ще дві популярних українських співачки. Наталя Могилевська і Jerry Heil перевірять, що сильніше - логіка або інтуїція.

Вже з 26 лютого в ефірі каналу "Україна" стартує нове грандіозне шоу "Ігри талантів", учасники якого вразять нас своїми надзвичайними вміннями. Але вгадати їх приховані здібності - завдання не з легких. Прості українці разом із зірками шоу-бізнесу постараються вивести учасників на чисту воду і виграти головний приз – 150 тисяч гривень. В одному з випусків масштабного проекту змагатимуться дві популярні співачки-Наталія Могилевська і Jerry Heil, які, як виявилося, мають абсолютно різні підходи до гри.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Розрахунок і логічні висновки це явно про Наталію Могилевську. Вона вірить, що завдяки цим навичкам їй і її команді вдасться вирвати перемогу в шоу "Ігри талантів" на телеканалі "Україна".

"Безумовно, логіка. Мій прекрасний партнер демонструє мені, що саме вона дуже важлива, тому що бувають підказки, де необхідно і мислення, і знання історії, і потрібно придумати асоціативний ряд. З'єднати уривки інформації і зробити з цього цукерку – це логіка", – зазначає Наталія Могилевська в інтерв'ю каналу "Україна".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

А ось її суперниця Jerry Heil вибрала зовсім іншу тактику. Вона вважає, що навіть якщо переглянути її творчість, а також те, як вона виглядає - інакше бути не може.

"Ну яка логіка? Інтуїція виключно! На таких шоу зазвичай бувають дуже несподівані учасники. Тому хочеться познайомитися з якимось видом діяльності, про який я раніше не знала"-говорить Jerry Heil.

Ігри талантів, фото: телеканал Україна
Ігри талантів, фото: телеканал Україна

Хто ще буде битися за перемогу в шоу - дізнаємося зовсім скоро. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє "шосте чуття" або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Нагадаємо, що Jerry Heil закохалася в саму себе і показала плюс маленьких грудей

Раніше повідомлялося, що Наталя Могилевська розкрила секрет ідеального подарунка на День святого Валентина

Також, відбулася грандіозна музична премія "Українська Пісня року 2021"