Дівчинка з Івано-Франківська пройшла відбір, змусивши всіх трьох тренерів обернутися. Відео фрагмента виступу опублікували на офіційній Instagram-сторінці шоу.

Нещодавно розпочався 12-й сезон популярного талант-шоу "Голос країни", в якому прості українці демонструють свої вражаючі вокальні здібності, а зіркові тренери супроводжують їх до фіналу і діляться цінним досвідом.

Святослав Вакарчук. Фото: скріншот відео

Суддями цього разу є такі популярні співаки Святослав Вакарчук з "Океан Ельзи", Потап, Надя Дорофєєва і суперблондинка Оля Полякова.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Під час останнього відбору на сцену повернулася Карина Столаба з Івано-Франківська. Дівчина брала участь у п'ятому сезоні "Голосі.Діти "і змогла дійти до фіналу у складі команди"Время и стекло". Після участі в шоу, тренер Надя Дорофєєва разом зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом зробили учасниці подарунок у вигляді музичного курсу в Британській літній школі-пансіоні.

Через три роки вже вісімнадцятирічна дівчина виступила на дорослому відборі, заспівавши сингл What's Up групи Non Blondes. Виступ настільки вразив, що червону кнопку натиснули всі три тренери. Карина Столаба вирішила спробувати щастя в команді Потапа.

Нагадаємо, що Тіна Кароль відмовила Михайлу Поплавському, але ректор не опускає рук

Також ми повідомляли, що лідер гурту "Kalush Orchestra", який може поїхати на Євробачення-2022, різко відповів українцям: "По**й на них"

Крім цього, портал Знай.uа повідомляв, що "Холостячка" Злата Огневич після невдачі з Андрієм Задворним засвітила округлий животик: "знайшла нормального чоловіка". При цьому жінка зізналася, що поки вона самотня і знаходиться в статусі "Холостячки" активно говорить, що не хоче дітей і взагалі вона чайлдфрі.