Популярна українська співачка і дружина реп-виконавця Потапа Настя Каменських, яка веде сольну кар'єру під псевдонімом NK, любить радувати своїх шанувальників новинами про особисте і творче життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Настя Каменських розмістила чарівну фотографію, зроблену на миленькому стільчику, який вона нещодавно придбала. Він стоїть на тонких ніжках бронзового кольору і прикрашений м'якою подушечкою, від чого артистка виглядає ще більш мініатюрною. Як повідомила співачка, вона завжди з особливим трепетом і турботою вибирає нові штучки для свого інтер'єру. Їй подобається створювати затишок в будинку, наповнюючи його красивими деталями, меблями і посудом.

Скріншот з Instagram, Настя Каменських
Скріншот з Instagram, Настя Каменських

"Де б я не знаходилася - завжди звертаю увагу на деталі. Для мене саме вони створюють атмосферу і затишок ✨ тому, для свого будинку я з особливою любов'ю вибираю кожен столик, посуд, килимок, плед, свічку і все-все 🥰 і роблю це досить часто, так як люблю "освіжати" інтер'єр, привносити в свій будинок і своє життя щось нове, цікаве", - написала Настя Каменських.

Користувачі соцмережі залишили безліч коментарів під новою публікацією співачки і відзначили її неймовірну красу, але не забули згадати і про миленький стілець.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Коментарі - instagram.com/kamenskux/
Коментарі - instagram.com/kamenskux/

Нагадаємо, Настя Каменських у "військовій" сукні розстріляла чоловіків, "Паперовий будинок" відпочиває: "Белла, чао"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських взяла в руки важке і холодне, все заради слави: "На Леонтьєва схожа"

Також портал Знай.uа писав, що Потап заспокоїв українців влучним словом, хвилюватися не варто: "Все буде най-най..."