Maruv вирішила пожартувати з приводу своєї вагітності. Вона розмістила відео в якому крупним планом показала, батька дитини, і що він зробив.

Для відповіді на непросте питання, співачка зняла ролик для TikTok.

Зірка з'явилася в кадрі на тлі великого портрета чоловіка - як виявилося, звуть його Олександр, і заспівала пісеньку з трьох слів:

"Він показував п*сюн", - заспівала дівчина кілька разів, в добавок показуючи жестами, щоб напевно ніхто не помилився, що саме показував чоловік співачці.

Maruv. Фото: TikTok
Maruv. Фото: TikTok

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У коментарі зірка написала, що це і є її відповідь на злободенне питання, хто батько її майбутньої дитини.

"Відповідь на питання від кого я вагітна. Це мій чоловік Олександр".

Maruv. Фото: TikTok
Maruv. Фото: TikTok

Красуня, яка трохи змінилася, після того, як стала вагітною, але характер явно не покращився, в жартівливій манері дала відповідь відразу всім, хто цікавиться її особистим життям фанатам. Пісню дівчина записала під популярну в 80-і роки музику групи Modern Talking.

Maruv. Фото: TikTok
Maruv. Фото: TikTok

В коментарях оцінили жарт Maruv і привітали з майбутнім поповненням.

"Майбутня дитина просто виграв в генетичній лотереї", "судячи з усього, не тільки показував", "Ганнуся не відразу дізналася - красуня"," Марув приколістка", "ви схожі зовні з чоловіком!", "Я думала, що це Тімберлейк", "красива пара, але я не знала, що ти заміжня і вагітна", "красива, талановита, з гумором, жіночна, зачаровує Ганнуся!", "Богиня одним словом", — написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, раніше Кіркоров показав Лорак і Maruv без прикрас, фанати ахнули.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Maruv відверто зізналася, чому розлучилася з колишнім хлопцем

Також "Знай.uа" писав, що скандальна Maruv чекає первістка, животик вже нічим не приховати.