Співачка Мінеллі розповіла про перебування в Україні. Відповідне відео з'явилося на Instagram-порталі "Життя відомих людей".

Знаменита Румунська співачка, справжнє ім'я якої Луїза Ліонела Лука, стала відомою з самого після виступу у складі Wassabi на початку двохтисячних років. Після 2009 року знаменитість веде сольну кар'єру і лідирує в чартах найбільших європейських країн. А в минулому році співачка завоювала аудиторію всього світу хітом Rampampam.

У грудні минулого року дівчина вперше відвідала Україну з концертом і провела в Києві три дні. Не обійшлося без курйозів-Мінеллі втратила свій багаж після того, як прилетіла в нашу країну.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Тепер я назавжди запам'ятаю Київ через те, що сталося. Але ми знайшли валізу і тому все нормально. Я рада, що повернула свої речі в готель. Це була досить стресова ситуація, проте все вирішилося", - зізналася жінка.

Як повідомляв Знай.uа повідомляв, що 95-річна Єлизавета II підхопила небезпечну хворобу- " бачилася тільки з сином...". Королева Великобританії Єлизавета II заразилася коронавірусом, незважаючи на всі обережності її оточення.

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".

Також ми повідомляли, що Ріанна засвітила свій вагітний животик і заговорила про особистий досвід.