Роман Свечкоренко розповів про хороший імунітет. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Фіналіст другого сезону романтичного шоу" Холостячка " Роман Свечкоренко є практикуючим психологом. Незважаючи на те, що боротьбу за серце Злату Огневич він програв, і українська співачка виграла Андрія Задворного, він отримав ще більше популярності. Про це говорить його офіційна сторінка в соціальній мережі Instagram, на яку підписано 962 тисячі фоловерів.

Роман Свечкоренко. Фото: скріншот, youtube
Роман Свечкоренко. Фото: скріншот, youtube

21 лютого Свечкоренко опублікував пост в соціальній мережі Instagram, в якому розповів про необхідність хорошого імунітету, а також пояснив в чому це проявляється.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Звичайно бажано собі допомагати різними нутрієнтами, для більш продуктивного життя. Зараз собі замовив на @iHerb ліпосомальний вітамін Ц, риб'ячий жир омега 3-6-9 і бета-глюкан. Насправді, коли замовляв, навіть почав губитися, чого хочу і що потрібно. Багато варіантів, а хочеться, як завжди все і відразу", - повідомив він.

Нагадаємо, фіналіст "Холостячки" Діма Шевченко приголубив ту, що вірніше і чесніше Злати Огневич:" ніколи не прикидається..."

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських задерла маєчку, згадуючи гарячу відпустку:"феєрично і сексуально". Зірка згадала, як епатувала публіку в Мексиці, оголюючи частини тіла в будь-яких місцях

Крім цього, портал Знай.uа повідомляв, що" Холостячка " Злата Огневич прикрила найпотаємніше квітами і заговорила про почуття.