Злата Огнєвіч розповіла шанувальникам про свій психологічний стан. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Злата Огнєвіч - одна з найбільш популярних українських співачок, яка запам'яталася також участю у другому сезоні "Холостячки". Про популярність дівчини говорять соцмережі співачки, зокрема на її офіційну соцмережу Instagram підписано 322 тисячі осіб. Іноді вона спілкується з ними у форматі сторіз.

21 лютого дівчина опублікувала пост в соціальній мережі Instagram, де показав серію фотографій з бутоном азіатської лілії. Співачка прикрила свої оголені груди квітами і повідомила про те, що зважилася на спонтанну фотосесію. Також вона зазначила, що намагається слухати себе.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я взагалі тепер дуже уважно прислухаюся до своїх відчуттів. Називаю це внутрішнім компасом. Якщо стрілка тремтить, некомфортно - йти туди не варто. І ще дуже класне спостереження - чим більше ви виправдовуєте те, чим займаєтеся або людини, з яким у Вас відносини, або роботу ( нелюбиму, але таку потрібну), тим більше це чуже Вам 💯. Істина не потребує виправдань, вона просто є і ви просто її відчуваєте. Слідуйте за стрілкою свого компаса 🕊", - повідомила вона

Нагадавши, фіналіст " Холостячки "Діма Шевченко приголубив ту, що вірніше і чесніше Злати Огнєвіч:"Ніколи не прикидається..."

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських задерла маєчку, згадуючи гарячу відпустку:"феєрично і сексуально". Зірка згадала, як епатувала публіку в Мексиці, оголюючи частини тіла в будь-яких місцях

Також портал Знай.uа писав, що Оля Полякова вперше розповіла, як над нею познущався відомий продюсер: "Дупло прийшло співати".Оля Полякова і Маша Єфросиніна нещодавно презентували на YouTube новий спільний проект - "дорослі дівчатка".