Відома українська акторка і телеведуча програми "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик любить радувати шанувальників різними фотографіями і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 740 тисяч чоловік.

Лілія Ребрик розмістила кумедний відеоролик зі студії програми "Ранок з Україною", яку вона веде з Анатолієм Анатоличем та іншими зірками. У кадрі артисти весело танцюють під ритмічну музику, широко посміхаються і явно насолоджуються моментом. У підписі до публікації Ребрик повідомила, що в новому випуску вони разом з психологом Вікторією Любаревич Торховой, обговорювали дієві методи зняття стресу, якого в нашому житті зараз більш ніж достатньо.

Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч, фото з Instagram
Лілія Ребрик та Анатолій Анатоліч, фото з Instagram

Ось, наприклад, Анатолій Анатоліч вважає за краще в стресові моменти займатися спортом, Лілія Ребрик танцює, а Любаревич Торхова порадила збігати в ліс і покричати, що є духу.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Користувачі соцмережі похвалили ведучих програми і відзначили, які вони молодці. Деякі також поділилися власними методами зняття стресу.

Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/
Коментарі - instagram.com/liliia.rebrik/

Нагадаємо, Лілія Ребрик згадала "грішок" Андрія Дикого - за 10 років шлюбу не зводив на перше побачення: "Він мені ще висить"

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик викликала "вовчий" апетит у чоловіків-бідолахи мало не захлинулися слиною: "Ось Дикому пощастило"

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик від нервів відростила собі "вуса", але все одно закохала в себе всіх: "Голова обертом"