Відомий російська балерина і акторка Анастасія Волочкова, яка прославилася через гучні скандали і свого всюдисущого шпагату, любить радувати значну армію шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за нею стежить 1,3 мільйона людей.

Як відомо, зовсім недавно Анастасія Волочкова розірвала стосунки з Сергієм Кузнєцовим, з яким вона познайомилася на популярному російському шоу "Давай одружимося". Їх роман розвивався і закінчився досить швидко. І ось, через деякий час, балерина вже з'явилася в компанії нового обранця. Про Дмитра мало що відомо, але підписники з'ясували, що хлопцеві всього 24 роки. Тобто, різниця у віці становить 22 роки.

Ось, днями він возив Волочкову в своє рідне місто Калугу і показував якісь об'єкти. Анастасія, втім як і з іншими потенційними нареченими, називає їх відносини "дружбою".

Тепер же в її Insta Stories з'явилася кумедна фотографія, над якою вона славно попрацювала в фотошопі. У кадрі можна побачити Анастасію і Дмитра на тлі райських Мальдівських бунгало, що розташувалися на Індійському океані. Весь сюр в тому, що вона не так давно відпочивала в цьому ж місці зі своїм колишнім чоловіком Сергієм. Мабуть, планує повернутися туди з нинішнім.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Скріншот з Insta Stories, Настя Волочкова
Скріншот з Insta Stories, Настя Волочкова

Скріншот з Insta Stories, Настя Волочкова
Скріншот з Insta Stories, Настя Волочкова

Нагадаємо, Анастасія Волочкова розсунула ноги в шпагаті і сіла на візки: "Хочеться танцювати"

Як повідомляв Знай.uа, "Нескінченні мужики": володарка шпагату Анастасія Волочкова проміняла двох бойфрендів на молодого ведучого

Також портал Знай.uа писав, що Анастасія Волочкова зізналася, чого їй коштував роман з банщиком Сергієм: "Просив 12 мільйонів"