Каратисти зі збірної України завоювали відразу 2 срібла і 2 бронзи на етапі прем'єр-Ліги Всесвітньої федерації карате K1 Premier League Fujairah 2022 (ОАЕ).

Про це повідомили на офіційній сторінці "Ukrainian Karate Federation" у соцмережі Facebook. Перемога українських каратистів - це перша робота нового тренера Сіраковського Миколи, який зовсім недавно почав співпрацювати з національною збірною.

Каратисти, фото з Facebook
Каратисти, фото з Facebook

У публікації назвали імена переможців, які вистояли проти гідних суперників і привезли в Україну 2 срібні та 2 бронзові медалі.

  • Срібло: Аніта Серьогіна – Катана, Чорноморськ) - срібло, куміте жінки до 61 кг. Анжеліка Терлюга (Одеса) – срібло, куміте жінки до 55 кг
  • Бронза: Діана Шостак ( Юніон, Львів) - бронза, куміте жінки до 61 кг. Стас Горуна ( Юніон, Львів) - куміте чоловіки до 75 кг

Каратисти, фото з Facebook
Каратисти, фото з Facebook

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

На превеликий жаль, здобути перемогу на прем'єр-лізі не вдалося Галині Мельник (Юніон, Львів, - 68 кг) та Катерині Кривій (Самурай, Львів, - 50 кг) - 5 місця, Еліні Селеменевій (Конкордія Запоріжжя, - 68 кг) - 7 місце.

Каратистів у коментарях до публікації завалили теплими привітаннями та компліментами.

Коментарі з Facebook
Коментарі з Facebook

Нагадаємо, "Сльози самі капають": українська спортсменка показала стерті в кров руки через підготовку до Олімпіади

Як повідомляв Знай.uа, біатлоніст завоював 5 золотих медалей на Олімпіаді-2022 у Пекіні: вперше в історії, українські спортсмени на куражі

Також портал Знай.uа писав, що на Олімпіаді в Пекіні фрістайлер зробив фінт прямо в оператора, без травм не обійшлося: "Сподіваюся, з ним все добре..."