Наталія Денисенко почала говорити про важливість змін. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі

Відома українська актриса і зірка серіалу "кріпосна" Наталка Денисенко закликала жінок перестати оцінювати себе і почати жити повним життям. Вона також поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, де у неї більше 230 тисяч передплатників, які лайкають і коментують кожен її пост.

21 лютого українська актриса опублікувала ряд фотографій, на яких вона постала в повністю білому костюмі і черевиках на тлі книжкової шафи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Життя — величезна. Її не вдихнути, не обмацати, не увібрати шкірою, якщо сидіти вдома і задумливо перегортаючи на моніторі красиві обличчя і заблукали душі випадкових людей, і думати що ти хочеш так само як хтось на красивій картинці ... ні! У кожного свій шлях і своя дорога, але що б йти по ній, треба хоча б встати і почати рухати ногами 😉 підемо ? 🚶 ♀ ️ ",- повідомила вона шанувальникам.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що зудья "МастерШеф" Ольга Мартиновська зізналася в проблемах без душі: "не дають спати ночами". Ресторатор і суддя проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська вирішила розповісти про комфорт і про те, як створити цінний бренд.

Також портал Знай.uа повідомляв, що зірка серіалу "кріпосна" Наталія Денисенко повідомила про остаточну точку: "Вчора було незвично".

Також ми повідомляли, що Ані Лорак знову залишилася без трусів перед камерами-прикрила все, крім... Цього разу співачка похвалилася своєю фігурою в оригінальній оксамитовій сукні.