Настя Каменських похвалилася, що вирушила в поїздку, і готова далі радувати українців та інших шанувальників новими піснями.

Вона розмістила фото з Мадрида, де знаходиться разом з сім'єю, і написала наймиліше повідомлення. Як виявилося, Настя так довго мріяла потрапити в це місто, і ось тут і готова творити музику:

"Давно я чекала і планувала по хвилинах цю поїздку. Все заради того, щоб втілювати в життя давно запланований to-do list. Найближчим часом готую для вас багато цікавого. Зовсім скоро подарую вам мою нову прем'єру і не тільки її! Stay tuned", - написала співачка.

Настя Каменских. Фото: Instagram
Настя Каменских. Фото: Instagram

На фото дівчина позує біля вітрини магазину. Зірка одягла чорну з білими вставками куртку. А волосся зав'язала в пучок на самій маківці голови.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Потап. Фото: Instagram
Потап. Фото: Instagram

У коментарях українці написали багато теплих слів, похваливши красуню, проте співвітчизники не підтримали дівчину, засудили її повіт з країни у важкий час.

Мама Насти Каменских. Фото: Instagram
Мама Насти Каменских. Фото: Instagram

У сторіс Настя показала, як танцює і веселиться у всю на іліцах мадрида:

Настя Каменских. Фото: Instagram
Настя Каменских. Фото: Instagram

"Тут сидиш весь на нервах, незрозуміло чого очікувати, а вона пісню подарує, перебуваючи "забугром", офігеть просто, аж легше відразу стало", "а слабо подарувати пісню в Україні? Бути разом з усіма??", "Селебріті потихеньку відлітають", " втекли ви, ось і все!", "У цю хвилину дуже важливо бути поруч з шанувальниками, на рідній землі. З боку виглядає що тікаєте прихопивши з собою своїх рідних", - написали шанувальники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Настя Каменских. Фото: Instagram
Настя Каменских. Фото: Instagram

Нагадаємо, раніше Настя Каменських зізналася, чому приділяє багато любові і уваги, якщо не Потапу.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Холостячка" Злата Огневич прикрила найпотаємніше квітами і заговорила про почуття

Також "Знай.uа" писав, що Ольга Полякова уклала парі, після того, як "відбила" Київ.