Jerry Heil розповіла українцям, як отримати дзен. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Українська співачка Яна Шемаєва, яка відома як Джеррі Хейл, прославилася виконанням каверів на пісні популярних виконавців. На даний момент дівчина стала популярним блогером. Зокрема, на її Instagram-сторінку підписано 186 тисяч осіб, а на ТВК-току - 193 тисячі.

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

21 лютого дівчина опублікувала фотографію з київського закладу. Дівчина зазначила, що можна "зловити дзен", якщо дотримуватися п'яти простих пунктів.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще
  1. Нічого не встигати.
  2. Постійно тримати себе в напрузі через пункт 1.
  3. Дійти до точки кипіння
  4. Коли викричите всі непристойні слова, задайте собі питання: А куди ви, власне, так поспішайте і для кого? або це все дійсно так важливо?

Ну і останній п'ятий пункт-це вирішення даної проблеми.

"яким би не видався день, в ньому завжди має бути час на себе. Коли немає дедлайнів, поспіху, пробок, маршруток, вайбера та інших стресорів😵 💫", - повідомила вона.

Нагадаємо, портал Знай.uа повідомляв, що Jerry Heil закохалася в саму себе і показала плюс маленьких грудей

Раніше повідомлялося, що Наталя Могилевська розкрила секрет ідеального подарунка на День святого Валентина

Також портал Знай.uа повідомляв, що автор хіта Rampampam Мінеллі поділилася враженнями про "життя" в Україні: "виникли проблеми". Знаменита співачка розговорилася про стресову ситуацію в Києві.