Відомий український телеведучий, незмінна зірка шоу "Холостяк" Григорій Решетник підтримав на своїй сторінці в соцмережі instagram Україну на тлі ескалації конфлікту з РФ.

Ведучий шоу "Холостяк" Григорій Решетник активно веде свою сторінку в соцмережі і регулярно радує шанувальників новими фото як з особистого життя, так і з професійної діяльності. Цього разу телеведучий опублікував емоційний пост на підтримку України.

Григорій Решетник. Фото: скріншот youtube
Григорій Решетник. Фото: скріншот youtube

Григорій Решетник поділився знімком українського прапора і зазначив, що з якими б труднощами не зіткнулася наша країна, вона все одно буде переможцем. Судячи з підпису ніч для телеведучого була безсонною на тлі ескалації конфлікту з РФ.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Україна не спить. Україна сильна і єдина! Україна переможе", - написав Решетник.

Шанувальники подякували телеведучому за його позицію.

"Боже Україну збережи!!", "Спасибі, що ви один з дуже небагатьох публічних людей підтримуєте Україну", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Знай писав, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник спалився з двома красунями і прийшов до дружини з букетом:"вона знає все". Одруженого Григорія Решетника взяли в полон дві красуні, не втекти.

Також ми писали колишній "Холостяк" Макс Михайлюк розчулив знімком дочки і показав, що таке зразковий батько: "для дитини найкраще".

Нагадаємо, ведучий "Холостяка" Григорій Решетник згадав вірш Володимира Сосюри і стурбував українців:"небезпечно для здоров'я".