Відомий російський і грузинський журналіст Отар Кушанашвілі вирішив висловитися про популярний в 90-х гурт "Руки вверх". Неоднозначна заява після співпраці.

18 лютого в програмі "Братський стіл з Отаром Кушанашвілі" на YouTube-каналі KTV поділився скандальними подробицями про свою співпрацю з гуртом "Руки вверх!".

Отар Кушанашвілі, фото: скріншот з відео
Отар Кушанашвілі, фото: скріншот з відео

"Там був Сергій Жуков - гурт "Руки вверх!". Ну, два виродка, чесно. Хороші хлопці, виродки. І вони возили з собою намальовані клавіші. Дивись, на шматку картону намальовані клавіші. Гаразд, ви, олухи, купували на їх концерти квитки. А я їздив з ними з міста в місто", – розповів він в кадрі.

Отара Кушанашвілі обурив той факт, що артисти обманювали глядачів, і виступали не тільки під фонограму, але і з бутафорськими інструментами.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Журналіст далі зазначив, що вони просто били по картонці, і відчували себе гуртом Duran Duran.

Отар Кушанашвілі, фото: скріншот з відео
Отар Кушанашвілі, фото: скріншот з відео

"І він ще при цьому робить якісь рухи. І ця картонка підстрибує під час виступу", – додав Кушанашвілі. В результаті можна зробити висновок, що йому дуже не сподобалося працювати з даними колективом, і в майбутньому він би не хотів повторювати такий досвід.

Ні Сергій Жуков, жоден інший учасник колективу ще ніяк не відреагували на таку скандальну заяву шоумена. До чого призведе цей скандал у результаті - покаже лише час.

Нагадаємо, що Микита Джигурда побив Отара Кушанашвілі відразу після нардепа і притиснув балетну "курагу" Волочокової до плеча-Настя в істериці

Раніше повідомлялося, що Сергій Жуков з "Руки вгору" розповів про перше розлучення і викуп дружини з групи "вершки"

Також, дочка Сергія Жукова з "Руки вгору" перетворилася на справжню красуню-скоро "відвезуть за 100 морів"