Популярна українська співачка Jerry Heil (справжнє ім'я - Яна Шемаєва) радує армію шанувальників своєю унікальною музикою, але також не забуває про віддану аудиторію в Instagram, для якої розміщує безліч яскравих і свіжих публікацій.

Jerry Heil на своїй сторінці, за якою стежить майже 200 тисяч людей, розмістила неймовірний відеоролик, який буквально викликає табун мурашок по тілу. Співачка зібрала компанію красивих дівчат і виконала з ними свою пісню 2019 року "Ми - президенти своєї країни!".

Скріншот з Instagram, Jerry Heil
Скріншот з Instagram, Jerry Heil

Судячи з усього, кадри, зняті на пішохідному мосту в Києві, архівні, адже сезон року явно літній. Примітно і те, що слова з тексту є актуальними по сьогоднішній день, адже недавні події, пов'язані з військовим конфліктом РФ і України схвилювали весь світ.

"Актуально вслухатися, як ніколи!"- написала Яна Шемаєва у підписі до відеоролика.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Коментарі - instagram.com/thejerryheil/
Коментарі - instagram.com/thejerryheil/

У її Insta Stories також з'явилася кричуща публікація. Дівчина відрегувала на слова Путіна, який під час звернення до росіян 21 лютого згадував нібито "історію" створення і приналежності України. Співачка зазначила, що неможливо обдурити тих, хто знає правду.

Скріншот з Insta Stories, Jerry Heil
Скріншот з Insta Stories, Jerry Heil

Нагадаємо, Jerry Heil досягла "просвітління" і поділилася рецептом з українцями: "Коли немає пробок..."

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil закохалася в саму себе і показала плюс маленьких грудей: "Красиві очі"

Також портал Знай.uа писав, що Jerry Heil вся в сльозах зважилася на зізнання: "Бути залізною не кльово..."