До Ліги УЄФА звернулася колишня міністр спорту Великобританії Трейсі Крауч. Вона закликала перенести з Росії фінал Ліги в іншу країну, через дії Росії щодо України.

Ймовірно, матч за головний клубний трофей Європи пройде подалі від старни-агресора. УЄФА майже напевно перенесе фінал Ліги чемпіонів сезону-2021/22, який повинен відбутися в Санкт-Петербурзі. Про це повідомляє в BBC.

Через останні агресивні дії РФ, спрямовані проти України, УЄФА прийме рішення про перенесення фіналу в іншу країну.

Футбол. Фото: Youtube
Футбол. Фото: Youtube

Трейсі Крауч в інтерв'ю BBC заявила, що УЄФА негайно варто прийняти рішення про перенесення матчу, через те, що він не може пройти на арені Газпрому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Можливим місцем проведення може стати Уемблі, але дану арену з цього списку виключать. Тому, що на день матчу фіналу ЛЧ на даному стадіоні планують провести фінали плей-офф Ліги 2 або Чемпіоншипа.

Футбол. Фото: Youtube
Футбол. Фото: Youtube

Росія повинна прийняти Польщу в плей-офф Чемпіонату світу 24 березня і, якщо вона переможе, зіграє зі Швецією або Чехією 29 березня.

Україна в плей-офф чемпіонату світу відвідає з Шотландією, а потім або з Уельсом, або Австрією.

Під час написання статті стало відомо, що мер Лондона заявив, що готовий прийняти фінал Ліги Чемпіонів замість Санкт-Петербурга.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що лижник відморозив статевий орган на Олімпіади-2022 в Пекіні, але не зійшов з дистанції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тарас Тополя з "Антитіл" пояснив, як стати частиною ЗСУ: залишить вдома Alyosha і дітей, щоб захистити Батьківщину

Також "Знай.ua" писав, що каратисти завоювали нові медалі для України, поклавши суперників на лопатки