Вікторія Булітко прокоментувала дії російської влади. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці

Гумористка Вікторія Булітко має чимало шанувальників, тому вона намагається часто радувати їх новими фотографіями, відео або ж цікавими подробицями з особистого і творчого життя або в своєму Instagram, де за нею стежить більше 200 тисяч осіб. Фолловери намагаються лайкати і коментувати кожен її пост.

22 лютого дівчина опублікувала відеозапис в сторіз, яку підписала фразою: "після вчорашнього". Дівчина вирішила загадати загадку своїм шанувальникам.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Загадка: мавпа з гранатою. Хто це?",- повідомила вона.

Нагадаємо, 21 лютого відбулося засідання Ради Безпеки Росії, на якому обговорювалася можливість визнати "ЛДНР" незалежними. Спочатку Володимир Путін заслухав доповіді представників російського уряду, які однозначно наполягали на прийнятті даного заходу, а потім взяв час. Через кілька годин він виступив у прямому ефірі перед росіянами і оголосив "ЛДНР" незалежними, самостійними територіями.

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Філіп Кіркоров залишив Україні "таємне послання" через всі проблеми: "не перестану захоплюватися".

Раніше портал Знай.uа повідомляв, що Анастасія Приходько" злила "таємні переговори Леніна по Україні - в РФ помилилися:"Пох*й".

Також портал Знай писав, Віктор Ющенко розцілував Петра Порошенка і сказав, чи варто боятися вторгнення Росії: "немає логіки".