Українська актриса, ведуча "X-Фактор" та "Маска" Трегубова розповіла, з якими чоловіками вона не зустрічалася у своєму житті.

Про це Даша Трегубова розповіла в ефірі програми "Зірковий шлях". Дівчина зізналася, що у неї були чоловіки які були молодші за неї, а ось з одруженими чоловіками дівчина не зустрічалася.

Вона пояснює це собі тим, що самотність і свобода – дуже різні речі.

Дар'я Трегубова. Фото: Instagram
Дар'я Трегубова. Фото: Instagram

Вона також розповіла, що у неї є мрія спробувати щось нове, зніматися у інших країнах. Вона зізналася, що нещодавно у неї з'явилася агент, яка повинна підшукувати для дівчини ролі.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Також Даша розповіла, що стала себе прекрасно почувати тільки коли їй виповнилося 35 років.

Трегубова розповіла, що режисери не люблять "заколотих" (мається на увазі ботоксом) облич. Через те, що у людини, яка має ботокс, міміка страждає.

"У мене абсолютно розвинена міміка, я ходжу до косметолога та роблю якісь процедури, але вони не серйозні, щоб їх хтось міг помітити у кадрі", - заявила Даша.

Про свої романи Даша розповіла:

"Оскільки я людина емоційна, у мене є романи, але це ті романи, які я не хочу виносити на публіку, на загал. Як я буду готова сказати, що з цим чоловіком я готова створювати родину та народити дитину - я про все розповім", - заявила акторка.

Нагадаємо, раніше Даша Трегубова розповіла, яких фільмів не вистачає українському кінематографу

Як повідомляв портал "Знай.ua", Тіна Кароль і Юлія Саніна поміняються найголовнішим просто на сцені

Також "Знай.ua" писав, що ведуча X-Фактора Дар'я Трегубова обійняла жагучу брюнетку і зізналася - "Прекрасно готує".