Акторові студії "Дизель шоу" Олександру Бережку доведеться вижити за всяку ціну, поки його б'ють. Він поділився жахливими кадрами в мережу, які потрясуть кожного.

Новий пост був опублікований на офіційному акаунті гумористичної студії "Дизель шоу" в соціальній мережі Instagram, де регулярно розповідають про акторів, а також їх нові проекти.

Цього разу теж нічого серйозного, і чоловік просто вжився в роль. Як зазначає Олександр Бережок,"серіал побудований на тому, що мене б'ють". Це четвертий сезон картини "Вижити за всяку ціну".

На першому опублікованому кадрі у чоловіка величезний синець, практично займає половину обличчя. А ось вже на другій фотографії актор в образі короля, і видно по погляду, що дуже гордий цим.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Кому точно потрібно в новому сезоні вижити за всяку ціну, так це герою Олександра Бережка @berezhoks. Його і б'ють, і знущаються і... свиню йому підкладають. Про всі подробиці зйомок 4 сезону серіалу "Вижити за всяку ціну" актор ексклюзивно розповів спеціально для фанатів на dizelstudio.com"- йдеться в повідомленні під постом.

Почнеться новий сезон ситкому по всій видимості вже в п'ятницю, 25 лютого. Герої поринуть в Сорі забавних пригод, і також, що найголовніше, спробують вижити за всяку ціну.

Нагадаємо, що Булітко, Біблів, Бережок - коміки з "Дизель шоу" показали, як треба об'єднуватися проти спільного ворога: "вижити за всяку ціну"

Як повідомляв портал " Знай.ua", Ребрик згадала" грішок " Андрія Дикого - за 10 років шлюбу не зводив.

Також "Знай.ua" писав, що Вєрка Сердючка зробила українцям пропозицію в День закоханих.