Ведуча програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Лілія Ребрик з чоловіком, хореографом Андрієм Диким наприкінці 2021 року відзначили 10 річницю весілля. Але як з'ясувалося, у пари не було першого побачення.

У шоу "Зірковий шлях" телеведуча зробила відверте зізнання своїм колегам Олені Вінницькій та Даніелю Салему. Відомо, що зоряна пара в шлюбі вже 10 років, але відносини їх починалися досить нетипово.

"Я вас здивую, але у нас з Андрієм не було першого побачення. Завжди жартую, що він мені його ще висить. Не знаю, яким воно буде. Наші відносини тоді почали розвиватися несподівано і стрімко", - поділилася Лілія Ребрик.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий, фото з instagram
Лілія Ребрик та Андрій Дикий, фото з instagram

Незважаючи на досить сумний факт, чоловік все ж шукав шлях до серця дівчини, але за допомогою подарунків. Журналісти шоу випитали, який перший презент підніс Андрій Лілі ще на початку відносин.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це була сукня, така обтягуюча, прямо "М-м-м". Верх смугастий, а низ джинсовий", - розповіла телеведуча.

А ось Андрій згадав про інший подарунок: "Це була електронна фоторамка, куди ти завантажуєш різні фото і з часом вони змінюються".

Лілія Ребрик та Андрій Дикий, фото з instagram
Лілія Ребрик та Андрій Дикий, фото з instagram

Тут їх відповіді не збіглися, але в наступному питанні про те, яким було перше слово старшої доньки Діани, подружжя виявилося солідарне. Як відомо, вони виховують двох дівчаток.

"Тата. При тому, що до слова "тата" примазалися всі. Папа сказав, що це він. А бабуся Таня вважала, що це Діана так її назвала. Тільки "мама" ніяк не клеїлося", - згадала телезірка.

Молодшій доньці Поліні в квітні виповниться чотири роки. Як повідомили батьки, вони вже розгледіли в ній особливий талант.

"Вона хоче бути зіркою. Часто співає. Ми їдемо в машині - у неї рот взагалі не закривається. Вона весь час співає і співає", – поділився Андрій Дикий.

Лілія Ребрик з сім'єю, фото з Instagram
Лілія Ребрик з сім'єю, фото з Instagram

Нагадаємо, зірка "Дизель шоу" Єгор Крутоголов несподівано схилив коліно перед Лілією Ребрик: "Сльози на моменті"

Як повідомляв Знай.uа, Лілія Ребрик викликала "вовчий" апетит у чоловіків - бідолахи мало не захлинулися слиною: "Ось Дикому пощастило"

Також портал Знай.uа писав, що Лілія Ребрик від нервів відростила собі "вуса", але все одно закохала в себе всіх: "Голова обертом"