Вєрка Сердючка зробила українцям пропозицію, від якої неможливо відмовитися. Пов'язано воно з першою за 20 років піснею українською мовою.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно Андрій Данилко ділиться там кадрами без образу, а також у вбранні Вєрки Сердючки.

"Чекали нового треку від VERKA SERDUCHKA? Не Дякуйте-дочекалися! "Є пропозиція" - перша за 20 років україномовна пісня зірки, яка надихне вас на романтичний настрій і, зокрема, нагадає, що у кожної історії є свій хепіенд. "Є пропозиція прокинутися вранці удвох..." - хіба можна запропонувати що-небудь більш романтичне?"- йдеться в повідомленні під постом.

У цій пропозиції є все. І примирення після сварки, і цікаві плани на ніч, а також надія на те, що все в тітозі буде просто добре. З цим складно сперечатися відразу після декількох секунд після натискання на кнопку play.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Звичайно, VERKA SERDUCHKA не тільки створила саундтрек і побешкетувала на знімальному майданчику, але і разом з мамою і бендом знялася в декількох епізодах, фрагменти яких ви можете побачити в кліпі. "Вперше ми як виробники кінопродукту попрацювали над проектом разом з mamamusic. Співпраця виявилася досить продуктивною - ми створили дійсно потужну колаборацію. Продюсерський центр mamamusic створив чимало хітів: як сучасних, так і вже стали класикою" - продовжено в повідомленні.

Послухати пісню можна на всіх стрімінгових майданчиках, а ось сам фільм з'явиться в прокаті вже 24 лютого.

Нагадаємо, що Вєрка Сердючка після "Батько наш Бандера" запропонувала Соловйову попити таблетки

Раніше повідомлялося, що ерем'єри від Вєрки Сердючки та Олега Винника: Михайло Поплавський анонсував ювілейну " українську пісню року 2021»

Також, Вєрка Сердючка на сцені "Дизель Шоу" заспівала "Батько наш Бандера"