Відома українська співачка Джамала вирішила висловитися, Чому Україна повинна брати участь на Євробаченні, навіть якщо відбуваються великі скандали, як цього року.

Новий пост був опублікований на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно жінка ділиться з шанувальниками новими кадрами, а також висловлює свою думку на той чи інший рахунок.

Джамала безумовно є величезною частиною пісенного конкурсу Євробачення, адже в 2016 році вона здобула перемогу, і знову привезла його в Україну.

Досить часто вона висловлюється про це, і цей раз не став винятком.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Зі скандалом або без (бажано без), але ми повинні брати участь в Євробаченні. Чому? Тому що це ще одна згадка про нас, про нашу культуру світу. А всі ці "нема коли", "їхати нікому" — не підходять. Це як купити квиток, але на зло провіднику піти пішки" - йдеться в повідомленні під постом.

А скандали регулярно відбуваються, і хоч це пригнічує, але все ж, не так погано. Скандали показують, що нашим людям не все одно.

Робить Україна це насамперед для себе, і за себе. Виступи завжди повинні бути на вищому рівні, і абсолютно не важливо - зрозуміють нас або засудять. Потрібно їхати і боротися.

"Тут все жорстоко, справжня боротьба. 15-30 секунд, максимум хвилина. Не зацікавив? Весь. Тому побажаємо @kalush.official удачі. Нам всім потрібні Класні новини!"- продовжує Джамала.

Цього року скандалів багато як ніколи, і переможниця національного відбору була дискваліфікована. Право поїхати на конкурс перейшло Kalush Orchestra, і саме вони зі своєю композицією Stefania представлять країну на Євробаченні в Італії.

Нагадаємо, що Джамала зібрала в коло і заспокоїла українців у нелегкі часи, защебетав мелодійним голосом

Раніше повідомлялося, що Джамала відверто розповіла, що її пов'язувало з легендарним Кузьмою Скрябіним

Також, Джамала вигуляла небезпечну сукню під носом у Єлизавети II