Популярна українська співачка Jerry Heil, справжнє ім'я якої Яна Шемаєва, продовжує тішити армію своїх прихильників не лише оригінальною музикою, але й підтримкою у складні часи російської агресії.

Відповідна публікація з’явилася на сторінці Jerry Heil в соціальній мережі Instagram, де за життям і творчістю співачки стежать майже 200 тисяч осіб.

Дівчина розмістила відеоролик, який було знято на пісню "Ми - президенти своєї країни!" ще в 2019 році. Як виявилося, деякі слова та фрази в її пісні були пророчими.

«Ми – нове покоління. Чисті руки – чисте сумління. Ми – українці, нам є, чим пишатись. Те, що посіємо, будемо жати. На полотні, що предками виткане…», - співають діти у відео разом із виконавицею.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Jerry Heil, фото: Instagram
Jerry Heil, фото: Instagram

«Саме ця пісня спонукала мене на Вас підписатися», «Ця пісня може бути гімном України. А не наш гімн «Ще не вмерла Україна»», «Доця, слова до сліз беруть за душу. Настане час, коли ми перестанемо плакать і будемо горді за нашу країну. Хочеться, щоб всі українці прислухалися до цих слів і були справжніми патріотами своєї Батьківщини», - пишуть їй у коментарях слухачі.

Нагадаємо, Jerry Heil зібрала свою "армію", щоб показати на обман: "Як же болить". Співачка розмістила архівне відео під свою пісню 2019 року, слова якої залишаються актуальними досі.

Як повідомляв Знай.uа, Jerry Heil закохалася в саму себе і показала плюс маленьких грудей: "Красиві очі"

Також портал Знай.uа писав, що Jerry Heil вся в сльозах зважилася на зізнання: "Бути залізною не кльово..."